Ryhmät

Muksulanmäen Välskärin päiväkodissa on hoitopaikkoja n. 70 lapselle. Tällä hetkellä meillä toimii viisi ryhmää; Hillat, Mansikat, Mustikat, Herukat ja Eskarit.

Päiväkodissamme työskentelee päiväkodin johtaja, lastentarhanopettajia, lastenhoitajia, laitosapulainen sekä aika ajoin opiskelijoita ja harjoittelijoita. Jokaisessa ryhmässä toiminnan lähtökohtana ovat lasten ja vanhempien tarpeet ja toiveet, erilaisten teemojen siivittämänä. Teemme aina toimintasuunnitelman koko kaudelle ja yhteisissä puuhasteluissa huomioimme lasten omat ideat, oivallukset ja vahvuudet. ISOA SYLIÄ unohtamatta, meillä tehdään hoitopäivistä mukavia ja jokainen saa olla arvokas ja ihana juuri sellaisena kuin on!

Hillat

(1-vuotiaat)

Hillojen hellyyttävässä vauvaryhmässä tepsuttelevat 1-vuotiaat taaperot. Lämpimistä halauksista ja parhaista paijauksista ryhmässä vastaavat Sanna ja Janni.

Mansikat

(2-vuotiaat)

Mansikoiden veikeässä ryhmässä puuhastelevat 2-vuotiaat lapsoset. Lämpöistä syliä ja kieltä kutittavia lorulurituksia tarjoavat Henna ja Katja.

Mustikat

(3-4-vuotiaat)

Mustikoiden touhukas ryhmä koostuu 3-4-vuotiaista lapsukaisista. Mukavaa ja monipuolista toimintaa ryhmässä vetävät Sini ja Jonna.

Herukat

(4-5-vuotiaat)

Herukoiden iloinen ryhmä koostuu 4-5-vuotiaista vipeltäjistä. Monipuolisesta ja laadukkaasta toiminnasta vastaavat Minni, Laura ja Krista.

Eskarit

Innokkaiden esikoululaisten ryhmässä eskarikirja, aakkoset ja numerot tulevat tutuiksi Outin ja Irinan kannustavalla opastuksella, lauluilla, leikeillä ja loruilla.